IZNENADITE GA U KREVETU ZA NOVU GODINU

Seksipil je nešto čemu teži svaka žena. Bez obzira spremate li se za proslavu godišnjice, rođendana ili Nove godine, potrudite se da nađete rublje koje je seksi, ali u kojem ćete se prije svega vi tako osjećati. Ne mora to biti minijaturno rublje koje previše otkriva i koje ste vidjeli na poznatim manekenkama, nekad je ipak više manje.

Vjerojatno i na njima izgleda savršeno samo dok su na slikama. Malo i prozirno rublje uglavnom čini žene nesigurnim, a ključ do seksipila jeste u tome da se prije svega vi osjećate seksi, a potom i izgledate. Malo čipke, svile ili satena i postići ćete željeni učinak. Muškarci ne očekuju da izgledate kao poznate glumice iz filmova, stoga se ne brinite.

Ako izaberete sasvim obične bokserice sa nešto čipke, uz odgovarajući grudnjak djelovat ćete izazovno. I boja vašeg donjeg rublja nosi odgovarajuću poruku, pa tako bijela boja označava nježnost, crna senzualnost i dominaciju , a crvena moć i strast. Naime, postoji vjerovanje da na Silvestrovo trebate imati na sebi crveno donje rublje za sreću u nastupajućoj godini. Stoga, sparite ugodno s korisnim. Odaberite crvenu čipku i zavedite svog muškarca u krevetu. Ukoliko ipak želite ostati pri klasičnoj bijeloj boji, odaberite providni grudnjak, jer vašem muškarcu ipak nije bitna veličina nego ukupan dojam.

Za one malo ekstremnije, predlažemo haltere i odgovarajuće čarape, iako jesu iz prošlog stoljeća, ali za neke posebne prilike mogu poslužiti. To će sigurno biti nešto neočekivano i veliko iznenađenje za njega. Ne dajući mu doznanja što namjeravate učiniti, pitajte ga koja ga boja najviše privlači, pa u skladu sa njegovim odgovorom pronađite i rublje za koje mislite da bi ga iznenadilo. Pri odabiru rublja najbitnije je da odaberete pravu veličinu, pogotovo grudnjaka. Ako to odaberete pogrešno, možda nećete izgledati onako kako ste vi to zamišljali.

Nakon što odaberete model koji želite (tange, bokserice ili takozvane brazilke) provjerite odgovara li vam veličina. Ako vam se urezuju na kukovima premale su vam, a ako pogledate otraga i vidite da vise onda su vam prevelike. Pazite na usklađenost boja i materijala između grudnjaka i gaćica. Želimo vam lijepu, ugodnu i sretnu Novu godinu.

Objavljeno dana