Dječja kolica nuna triv riveted

Želite li putovati zrakoplovom ili prošetati gradom? Svestrana Nuna Triv kolica su tu da vas oduševe!

Zamislite idealna kolica koja su prikladna za svaku dob, kolica koja su udobna, jednostavna za sklapanje i savršena za putovanja zrakoplovom, automobilom ili gradskim prijevozom. San svakog roditelja postaje stvarnost uz Nuna Triv kolica koja možete upravljati jednom rukom. Čak i stepenice nisu problem za Nuna Triv kolica – dok jednom rukom držite svoje dijete, drugom rukom u samo nekoliko sekundi sklopite kolica. Putovanje zrakoplovom ili šetnja aerodromom nikad nisu bili jednostavniji.

Nuna Triv kompaktna kolica

Kada udobnost susretne funkcionalnost

Nuna Triv dječja kolica su pouzdana, lagana i drugačija – kombiniraju udobnost sportskih kolica s kompaktnošću putnih kolica. Ova kolica mogu pratiti vaše dijete od rođenja pa sve do težine od 22 kg. Zahvaljujući izvrsnom ovjesu i gumenim kotačima, vožnja je udobna i ugodna čak i na različitim terenima. Veliki zaštitni krović, podesivo sjedalo i naslon za noge samo su neke od značajki koje osiguravaju da vaš mališan putuje udobno. Posebno ističemo All-season sjedalo, koje je savršeno za sva godišnja doba – prozračno ljeti i toplo zimi.

Nuna Triv kolica osvajaju roditelje svojom laganošću – teže samo 8,8 kg, što nadmašuje funkcionalnost i udobnost većine putnih kolica. Možete postaviti položaj sjedala u četiri različita položaja, a mekani potporni jastuk od merino vune osigurava dodatnu udobnost. All-season sportsko sjedalo može se prilagoditi svim vremenskim uvjetima.

Inovacija je ključna riječ za Nuna Triv kolica. Omogućuju brzo i jednostavno postavljanje autosjedalice Nuna Pipa/Arra na kolica pomoću Nuna Ring adaptera. Jaje se jednostavno spusti na adapter koji ga brzo i sigurno pričvrsti na okvir kolica. Također, skidanje autosjedalice je jednako lako. Adapter se može sklopiti zajedno s kolicima, pričvršćen za okvir.

Specifikacije:

Pogodna za uporabu od rođenja do 22 kg

S Nuna Ring adapterom možete postaviti autosjedicu Nuna Pipa/Arra

Savršena za putovanja zrakoplovom

Lako upravljanje i kompaktan dizajn

Idealan izbor za obitelji koje vole putovati

Nuna Triv kolica donose udobnost sportskih kolica i kompaktnost putnih kolica, što ih čini izvanrednim izborom za moderne obitelji. Zahvaljujući inovacijama, putovanje s novim članom obitelji nikada nije bilo ovako jednostavno.

Objavljeno dana