Zagrebačko kazalište lutaka i Girotondo daruju ulaznice za Božićnu priču!

Zagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz nagradne igre, glazbu i božićne likovne radionice ugostiti i Djeda Božićnjaka, koji je u kazalištu postavio i svoj osobni poštanski sandučić.

božićna priča

zagrebačko kazalište lutaka
U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe Božićne priče, ali i drugih popularnih naslova kao što su Palčica, Maca Papučarica, Ježeva kućica i Vuk i sedam kozlića.
Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako jasno napišite djetetovo ime.
Kupnjom ulaznice za izvedbe vikendom sudjelujete i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti jednog šarmantnog zmaja, kupon za dvije ulaznice i druge zanimljive nagrade.

preporuka predstava
Uza sve to, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik.

zagrebačko kazalište lutaka
Ne zaboravite niti sudjelovati u blagdanskim likovnim radionicama koje počinju jedan sat prije predstave i uključene su u cijenu ulaznice, a uz izvedbe Božićne priče nedjeljom od 10 sati možete napisati pismo Djedu Božićnjaku ili čestitku dragoj osobi. Program je sponzorirala Hrvatska pošta.
Dočekajte Božić s lutkama!

zkl
Ulaznice možete kupiti na kupite na www.zkl.hr, a ako imate kakvih pitanja javite nam se na prodaja@zkl.hr ili 4878-445.

Zagrebačko kazalište lutaka u suradnji s blogom Girotondo daruje 2 ulaznice za predstavu Božićna priča nakon koje dolazi Djed Božićnjak, za utorak, 22. 12. 2015. u 18 sati, jednom sretnom dobitniku ili dobitnici kojeg ćemo odabrati slučajnim odabirom.

Kako sudjelovati?

Sretnu dobitnicu ili dobitnika odabrat ćemo slučajnim odabirom u ponedjeljak, 21. 12. 2015.!

Sretna dobitnica je Maja Pignar-Mijović. Čestitamo!

Hvala našem sponzoru ZKL-u i našim čitateljima što nas prate!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Email
Print