Darujemo ulaznice za Malu vješticu u Maloj sceni!

Advent u Maloj sceni pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Zagreba je već započeo! Uživajte u Adventu uz odlične predstave, a u kazalište stiže i Djed Mraz, glavom i bradom, na druženje s dječicom.

Program kazališta Mala scena za prosinac možete pogledati ovdje, a ulaznice možete rezervirati na broj telefona: 01 4683944

Nakon velikog uspjeha Iglice 2013. godine,  preporučamo još jednu odličnu predstavu realiziranu u suradnji s Triko Cirkus Teatrom iz Zagreba, predstavu Mala vještica.

mala scena

Mala vještica imala je samo sto dvadeset sedam godina i živjela je u dubokoj šumi s gavranom Abrakasom, prijateljem i savjetnikom. Svake godine u Valpurginoj noći velike vještice plešu svoj ples na koji malene vještice ne smiju dolaziti. Potaknuta znatiželjom, mala je vještica ipak otišla i – bila je kažnjena. Da bi mogla sudjelovati na plesu sljedeće godine, morala je činiti dobra djela te naučiti mnoge čarolije. I tako je započeo uzbudljiv kovitlac događaja: pomagala je dobrima, kažnjavala zločeste, napravila mnoga dobra djela, ali to se i nije baš sviđalo Vijeću vještica…

Ova maštovita i vesela priča namijenjena je mladim gledateljima od 4 godine naviše, a govori o odrastanju, učenju, odgoju, obrazovanju, ali i o opredjeljenju za dobro. U svijetu odraslih, u koji Mala vještica tako silno želi što prije ući, vrijede neka druga pravila od onih koja vrijede u svijetu “malenih”. Mala će vještica našom predstavom poručiti mladoj publici da ne smije izgubiti ideale i svoje snove, da se treba zalagati za dobro, protiviti se zlu i da se jedino činjenjem dobra može odrasti u vrijednu i dostojanstvenu osobu.

Mala-vještica-Mala-scena

Mala scena u suradnji s blogom Girotondo daruje 2 ulaznice za predstavu Mala vještica i Djed Mraz, za subotu, 19. 12. 2015. u 19 sati, jednom sretnom dobitniku ili dobitnici kojeg ćemo odabrati slučajnim odabirom.

Kako sudjelovati?

Sretnu dobitnicu ili dobitnika odabrat ćemo slučajnim odabirom u četvrtak, 16. 12. 2015.!

Sretna dobitnica je Rujana Matuka Šulek. Čestitamo!

Hvala našem sponzoru Maloj sceni i našim čitateljima što nas prate!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Email
Print