Preporučamo edukativne slikovnice s vukom u glavnoj ulozi!

Pronašle smo divne slikovnice koje su nas istovremeno i nasmijale i raznježile svojim toplim porukama. Ovo je zbirka nježnih i duhovitih priča za pripovijedanje i usvajanje važnih životnih lekcija na jedan zabavan i šaren način!

I ne biste vjerovali tko je u glavnoj ulozi: jedan vuk! Ali taj vuk nije nimalo strašan, iako je, moramo priznati, pomalo mrzovoljan. Iz priče u priču upada u zabavne situacije i to mrzovoljno gunđalo od vuka postaje lik koji nam vrlo lako priraste srcu. Naučit će nas on i važnim stvarima: poniznosti, ljubavi i prihvaćanju samog sebe! Važne lekcije, zar ne?

slikovnice

Osim toga, slikovnice su šarene, jarkih boja i užitak je listati ih i proučavati ilustracije koje vješto prate priču i mame na smijeh!

Slikovnice su nastale iz pera autorice Orianne Lallemand, a ilustrirala ih je Éléonore Thuillier. Serija slikovnica o simpatičnom vuka doživjela je velik uspjeh: prevedena je na 15 jezika, dostupna je u više od 20 zemalja i čita se u više od 650 škola.
U izdanju Algoritama dostupne su 3 divne priče:

Vuk koji je htio biti druge boje

164736_3

 

Jutros je vuk jako zle volje. Budući da je cijeli crn, samom sebi uopće nije lijep. Zato je odlučio da će promijeniti boju! Ali to nije tako jednostavno kao što je mislio.

slikovnice

Vuk koji je htio obići svijet

Vuku je u šumi dosadno. Jednog mu dana na pamet mu padne sjajna ideja: kako bi bilo da ode na put? Oduvijek je sanjao o tome da obiđe svijet! S ruksakom na leđima ode on u Italiju, Egipat, Afriku, Kanadu i još mnoge druge zemlje. Hoće li se s putovanja oko svijeta vratiti nepromijenjen?

Vuk koji je tražio ljubav

Bio jednom jedan veliki crni vuk, prilično zgodan, prilično simpatičan, no dragu nije imao. Jednoga dana odlučio ju je potražiti. Ali kako da zna da je to vučica njegovog života? Lako! Kad je ugleda, koljena će mu klecati, mozak će mu se pretvoriti u pekmez, a srce će mu tući!

Što kažete? Hoćete li dati šansu mrzovoljnom vuku da osvoji vaša srca? 🙂

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Email
Print